1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PANTIĆ O PONUDI ČELSIJA: Iskreno, ne znam ni kako se zovem!

Objavljeno: 19.01.15 u 10:48

Mladi fudbaler Partizana Danilo Pantić potvrdio je za list Sport da crno-beli pregovaraju sa Čelsijem o njegovom budućem transferu na Stamford Bridž.

Naime, 18-godišnji vezista bi trebalo da potpiše ugovor sa „plavcima“, a potom da bude poslat na pozajmciu u Vitese u razvojnu školu londonskog tima.

– Iskreno, gotovo da ne znam ni kako se zovem. Mogućnost se pojavila pre mesec dana, njihov skaut je bio na svakoj utakmici koju sam mesecima unazad igrao u Partizanu i reprezentacij – rekao je Pantić i dodao:

– Ne znam igrača na svetu koji bi mogao da odbije Čelsi. Partizan obožavam, odrastao sam u Humskoj, ali priliku koja mi se pruža doživi malo fudbalskih srećnika.

Čelsi bi na ime obeštećenja Partizanu mogao da uplati dva miliona evra.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Da ti Partizan obožavaš, ne bi ucenjivao i uslovljavao oko ugovora slinavac mali… Grebaćeš ti da se vratiš nazad kroz godinu-dve, kao i većina koju su menadžeri iskoristili zarad provizije…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter