0
Evropske lige

PRIMERA: Pravi rat u Kordobi i bod Đukićevom timu protiv Eibara (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.15 u 23:36

U prvom meču 19. kola Primere Kordoba i Eibar su podelili bodove, bilo je 1:1 (1:0). Uz dva crvena kartona, videli smo i najbrži gol u dosadašnjem toku španskog prvenstva.

Posle samo osam sekundi Florin Andone je na efektan način doveo Kordobu, koju sa klupe predvodi naš Miroslav Đukić, u vođstvo. Najbržim pogotkom u dosadašnjem toku Primere domaći tim je vodio tokom većeg dela meča, ali se problem pojavio u 56. minutu kada je Eduard Kampabadal dobio drugi žuti karton i isključenje posle povlačenja protivnikovog napadača. Međutim, Eibar je tu uslugu ‘uzvratio’ samo dva minuta kasnije katastrofalnim startom Federika Piovakarija koji je zbog toga zaradio direktan crveni karton i verovatno nešto dužu suspenziju. Ipak, to nije bio kraj uzbuđenjima jer je centarfor Mikel Aruabarena sjajno realizovao šansu u kojoj se našao i glavom smestio loptu u mrežu.

https://www.youtube.com/watch?v=YWkGL-22208

Imala je Kordoba sjajnu šansu u prvom minutu nadoknade, ali je golman gostiju fantastično reagovao na šut Hoze Anhela Krespa i rezultat je ostao 1:1. Kordoba je sada na 14. mestu, a Eibar na visokoj osmoj poziciji na tabeli. U narednom 20. kolu u spektaklu u Kordobi gostovaće Real Madrid, dok će Eibar ići na noge Sosijedadu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter