4
Domaći fudbal

NE ODLAZE SAMO IZ KOMŠILUKA: Everton ‘ukrao’ Partizanov biser?

Objavljeno: 14.01.15 u 11:22

Ofanzivni vezista Partizana Stefan Lukić (18) napustio je crno-bele i potpisao je za Everton.

– Prate me već dugo. Kada su definitivno shvatili da sam ono što žele, pozvali su me i lako smo pronašli zajednički jezik oko uslova. Moji agenti su trenutno u Engleskoj, detalji su utanačeni i ostaje da se vidi kada ću da parafiram ugovor – rekao je Lukić i dodao:

– Partizan će dobiti svoj deo, mislim da je reč o 50 hiljada evra. Žao mi je što nisam dobio priliku da igram za prvi tim.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Ovo je priča koja ne zaslužuje ama baš nikakvu pažnju… možda, u smislu pogrešnog vaspitanja dece. FK Partizan i „komšije“ su, kakvi god bili, za naše prilike „institucije“. Pitanje za roditelje ovakvih bisera, „da li bi vaše bisere, fudbalska evropa videla u recimo FK Donji Srem?“. Možda grešim, ali zar nebi bilo „poštenije“ da prvi profesionalni ugovor takvi biseri potpišu sa timom koji ih je fudbalski stvorio?! Izvinjavam se navijačima FK Donji Srem, ništa loše nisam mislio pominjanjem njihovog kluba, naprotiv!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve biser do bisera ha ha, sem Nastasica koji je otisao ovako ili slicno nisam vidio da je neko uspio, Mrdakovic,lovre Gulan i slicni nikad fudbalera pravog od njih…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter