0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PEČNIK U NEVERICI: Šta se to dešava sa mojom Zvezdom?

Objavljeno: 07.01.15 u 20:26

Nejc Pečnik je ove zime napustio Crvenu zvezdu, ali i dalje prati dešavalja na ‘Marakani’ i negoduje zbog odluke da se iz tima odstrani Nikola Mijailović.

Slovenac se oglasio putem društvene mreže ‘Instagram’ preko koje je pružio podršku popularnom ‘Džoniju’ bivšem saigraču sa kojim je letos u osvojio titulu u crveno-belom dresu.

– Ne mogu da verujem da će čoveka koji je među najzaslužnijima za titulu, novu svlačionicu, atmosferu i mnogo toga, izbaciti iz ekipe zbog sukoba sa igračem koji ništa od toga nije napravio. Da li je to zahvalnost za sve što je uradio? Kako to može da se desi u mojoj Zvezdi? – požalio se Pečnik.

Podsetimo, Nikola Mijailović, iako najiskusniji i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde odstranjen je iz tima zbog sukoba na treningu sa Milošem Bosančićem, zbog čega mu je oduzeta kapitenska traka i otvorenog kritikovanja uprave, pre svih Zvezdana Terzića. Zbog svega toga suspendovan je od strane kluba, a protiv njega je pokrenut i disciplinski postupak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter