5
Domaći fudbal

NASTAVLJA SE REMONT: Novo pojačanje na Marakani!

Objavljeno: 07.01.15 u 22:03

Umesto Aleksandra Kovačevića koji će karijeru najverovatnije nastaviti u Ajntrahtu iz Frankfurta, u Crvenu zvezdu na mesto defanzivnog veznog igrača doći će Branko Jovičić, 21-godišnji fudbaler Borca iz Čačka.

Još samo formalnosti dele Aleksandra Kovačevića dele od selidbe u Bundesligu u tim čiji dres već nose Aleksandar Ignjovski i Slobodan Medojević. Njegovo mesto na poziciji zadnjeg veznog će time ostati upražnjeno, pa u Zvezdi tragaju za zamenikom mladog reprezentativca Srbije. Jedini fudbaler kojeg Nenad Lalatović ima na toj poziciji je Marko Grujić, a potraga za pojačanjem mogla bi da bude završena angažovanjem Branka Jovičića, igračem koji ima samo 21 godinu i koji je prošao kompletnu omladinsku školu Borca iz Čačka.

Jovičić bi trebao da bude peto pojačanje za klub sa ‘Marakane’. Crvenu zvezdu su ove zime do sada napustili Rakić, Pečnik, Gogić i Đorđević, dok su novopridošlice Luković, Anđelković, Cvetković i Džošua Parker.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter