0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SRPSKI HEROJ MITROVIĆ: Spuštanje drona je moj najznačajniji događaj u karijeri

Objavljeno: 02.01.15 u 10:25

Godina 2014. koja je nedavno završena iza nas je ostavila more zanimljivih događaja na sportskim borilištima. Jedan od njih, bez dileme, bio je i fudbalski meč između Srbije i Albanije.

Kao što je poznto, ovaj susret nikada nije završen, a posledice odluke UEFA kao zemljotres su pogodile Srbiju. Međutim, na tom meču ispit zrelosti položio je srpski reprezentativac, Stefan Mitrović.

Upravo on bio je taj koji je uspešno prizemnio bespilotnu letelicu pokušavajući da stiša strasti u Humskoj kako bi se meč nastavio. I nakon toga, Mitrović je od polu-anonimnog igrača postao heroj Srbije.

– Iskreno, pre tog meča samo su oni koji prate fudbal znali za mene, a već sledećeg dana mislim da nije bilo osobe u Srbiji koja me nije znala. Ali ja i dalje mislim da nisam uradio ništa spektakularno, već stvar koju bi uradio svaki igrač da se našao na mom mestu. Posle toga, hteo sam da se sve stiša, da se vrati na svoj kolosek, ali da nije tako video sam već na sledećem reprezentativnom okupljanju kada su mi svi čestitali – kazao je Stefan Mitrović u intervjuu za Srbiju Danas.

On ne krije da će čuvenu fotografiju na kojoj se vidi kako skida drona uramiti, ali, zbog obaveza, to još nije uspeo da uradi:

– Ako mi verujete, nisam imao vremena, pa još uvek nisam stigao da uradim čuvanu fotografiju. Ali uskoro hoću, moram da uradim fotografiju koja je svakako obeležila moju dosadašnju karijeru – kazao je između ostalog Mitrović.

Stefan Mitrović trenutno je zvanično igrač Valjadolida, ali je na pozajmici u Frajburgu za koje beleži solidne role.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter