6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRECRTAN: Lalatović više ne računa na Džonija Mijailovića

Objavljeno: 30.12.14 u 18:52

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da je precrtao Nikolu Mijailovića sa spiska igrača na koje računa u prolećnom delu sezone.


Lalatović se vratio sa kraćeg odmora i odmah održao sastanak sa upravom, posle kojeg je rekao za definitivno ne računa na usluge Nikole Mijailovića, koji je jedini digao glas protiv rada aktuelne uprave kluba.

– Na sastanku smo analizirali situaciju. Doveli smo tri odbrambena igrača: Anđelkovića, Lukovića i Cvetkovića. Takođe smo odlučili da zadržimo Pavićevića i mladog Nikolu Antića, tako da nam Mijailović neće biti potreban – rekao je Lalatović za Blic.

Podsetimo, Nikola Mijailović je prvo anonimnim mejlovima, a zatim i javno kritikovao rad uprave, pre svih Zvezdana Terzića. To je uz sukob sa Milošem Bosančićem u novembru i oduzimanje kapitenske trake pred meč u Kragujevcu protiv Radničkog bilo dovoljno da se trener crveno-belih odrekne usluga jednog od nosioca tima u prošlosezonskom osvajanju titule prvaka Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Боље би било да Лалатовић оде а не Мијаиловић. Џони, увек ћеш бити добро дошао на север.

    0
    0
    Odgovori
  2. Poplasio je celu upravu cim ga suspenduju na ovaj pickasti nacin.
    I ova Svetozar sve radi po naredjenju Kokeze i Terzica, kuda to vodi, ne rade oni nista dobro za Zvezdu bez svog interesa! DZONI LEGENDA!!!!! Vole te tvoje Delije

    0
    0
    Odgovori
  3. E MOJ LALATOVICU ISTA SI TI BAGRA KAO I TARZIC „lopovska garda“ SADA TI VISE NIJE POTREBAN,A KADA JE OSTAVLJAO SRCE NA TERENU…..
    SADA NIJE POTREBAN KADA JE REKAO STA SE I KAKO SE RADI U NASOJ ZVEZDI
    SRAM TE BILO LALATOVICU!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter