2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORTSKI SEKTOR SE PITA, ALI: Grobari protiv smene Nikolića!

Objavljeno: 29.12.14 u 15:00

Zvanični predstavnici južne tribine, Grobari Jug su protiv smene trenera Marka Nikolića. Navijači su takav stav preneli i novom rukovodstvu u Humsjkoj 1, saznaje se iz izvora bliskih klubu.

Međuti, Grobari su dobili odgovor da je to odluka isključivo sportskog sektora i da se ne dopada ni delu novog rukovodstva, piše Žurnal.

U utorak će biti održan Sekretarijat kluba, a u sredu je zakazan Upravni odbor. Pretpostavlja se da će jedna od, ako ne i glavna tema biti smena šefa stručnog štaba Nikolića.

Ukoliko se to zaista desi, nova Uprava kluba bi već na početku svog rada mogla da uđe u nesuglasice da navijačima. A Grobari sa Juga, ukoliko Nikolič bude smenjen, će se verovatno pobuniti…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Na vlast su dosli ljudi iz SNS,i sta je cilj unistiti Partizan,smeniti trenera koji je prvi i staviti nekog koji na kraju prvenstva treba da bude drugi,uz smenu Karadzica to je naredba naseg novog predsednika od predsednika njegove stranke,premijera.Ko razume znace,za 6 meseci svrhu ako ode Nikolic.Jer su Ruzica najurili jer nije u SNS.iako je koalicija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter