13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOMBA U HUMSKOJ: Sprema se smena Nikolića?

Objavljeno: 29.12.14 u 10:34

Navijači Partizana dobili su nikad lepši poklon za Novu godinu ostankom najboljeg strelca Jelen Superlige Petra Škuletića u Humskoj, ali je ubrzo odjeknula nova bomba, ovoga puta negativna.

Naime, kako Mondo prenosi trener crno-belih Marko Nikolić mogao bi da ostane bez posla, iako je polusezonu završio na prvom mestu na tabeli sa šest bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu. Kao razlog moguće smene navodi se kazna koju je Nikolić dobio od strane FSS zbog izjava posle utakmice sa Novim Pazarom, zbog čega je suspendovan na tri meseca. Takođe, kao jedan od razloga moguće smene navodi se i dolazak nove uprave u Humsku.

U slučaju da Marko Nikolić napusti klupu Partizana, kao zamena se pominju imena Ivana Tomića i Aleksandra Stanojevića, koji je juče napustio Makabi Haifu.

hotsport.rs

0
0

13 Komentara

  1. E kad bi ovo bilo istina to bi bio pravi potez jer Nikolic je imao losu polusezonu i nije trener za partizan jer u ovakvoj ligi morao je napraviti maksimalan rezultat morali smo imati 45 bodova a i mnogo vise u evropi smo trebali napraviti

    0
    0
    Odgovori
  2. Generalno je Nikolić krš od trenera… Sa ovakvom ekipom CZ smo trebali lagano da imamo 20 bodova razlike… Svi su ga pljuvali i zbog izgubljene titule, i ispadanja iz kvalifikacija za LŠ i igru u EL, što forsira konstantno ziherašku igru bez napadača, ne daje šansu Fofani, itd, a sada odjednom ispade fantastičan trener sa rezultatima… Kako kratko pamćenje imamo… ccc…

    0
    0
    Odgovori
  3. Браћо, управа испипава пулс навијача, сви ћуте, Ћирић не смије да демантује.Не могу да вјерујем шта се дешава са Партизаном.Подршка Николићу!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Dakle, covek koji nas fqntasticno vodi vec duze vreme, i covek koji ce prvi uspeti da prolece doceka sa nekoliko istih igraca, ce biti smenjen zbog gluposti koju nije uradio i zbog dolaska nove uprave koja ce bankrotirati u roku od 3 meseca. Savrsena odluka.

    0
    0
    Odgovori
  5. evo jos jednog dokaza da se u srbiji radi bez imalo mozga i plana i sve sto vredi da se smeni tako i gospodina Nikolica smenju sada Nikolica … covek supendovan na pravde boga gledao sam utakmicu u Novom Pazaru i covek ni malo ni je kriv ali lopovi hoce tako drugacije nemogu da dodju do titule …….ali evo ovo nasa uprava moze da ispravi samo ako stanoja vrate ili djuku ostala volumenta ako dodje je katastrofa za nas partizan

    0
    0
    Odgovori
  6. NEZNAM O CEMU SE RADI ALI AKO VEC MORA , ODMAH REAGUJTE I DOVEDITE STANOJA . OD JUCE JE SLOBODAN TRENER JER JE DAO OTKAZ U MAKABIJU . JEDINO TAJ POTEZ CE PROCI BEZ REAKCIJE NA SMENU NIKOLICA, MADA NEZNAM ZBOG CEGA GA MANJAJU KAD COVEK IMA REZULTAT IZA SEBE .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter