0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ODLAZAK: Stub Zvezdine odbrane kod Bajka i Stojanovića!?

Objavljeno: 27.12.14 u 12:34

Stameni ventralni defanzivac Crvene zvezde Savo Pavićević karijeru će najverovatnije nastaviti u belgijskom Lirsu!

Član belgijske Jupiler lige koji sa klupe predvodi bivši trener crveno-belih Slaviša Stojanović, a na golu stoji Boban Bajković, mogao bi da dovede još jedno pojačanje sa Marakane. Lirs ne stoji najbolje na polovini prvenstva, na poslednjoj su poziciji i uprava kluba je odlučila da ozbiljnije pojača tim kako bi obezbedila opstanak.

U ekipi najviše škripi u odbrani, o čemu svedoči čak 47 golova koliko je primio Bajković. Među prvim imenima koja su na listi želja jeste povremeni crnogorski reprezentativac Savo Pavićević koji je prethodnih godinu dana bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde. Slaviša Stojanović dobro je upoznat sa kvalitetima Crnogorca i uveren je da bi mu baš on pomogao u ostvarenju cilja.

Crvena zvezda je u ovom prelaznom roku već potpisala ugovor sa Aleksandrom Lukovićem koji bi zamenio Pavićevića na mestu centralnog defanzivca, ali nema sumnje da bi njegov odlazak dodatno oslabio tim Nenada Lalatovića, jer bi ova dva igrača činila sjajan štoperski tandem u borbi za titulu sa Partizanom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter