0
Domaći fudbal

ŽARKO ZEČEVIĆ: Ne pada mi na pamet da budem funkcioner u Partizanu

Objavljeno: 25.12.14 u 10:01

Kao što je poznato u Partizanu će se dogoditi promene, a na čelo kluba dolazi Zoran Popović. Upravo on je opcija koju je na čelu kluba želeo da vidi nekadašnji generalni sekretar, Žarko Zečević.

Mnogi su promenu saziva skupštinskih delagata iz članova društveno-sportskog sektora, za koju se i sam Zečević zalagao, doživeli kao pokušaj ovog iskusnog „Partizanovog vojnika“ da se ponovo vrati na neku od funkcija u Humskoj.

Međutim, kako sam kaže u izjavi za Novosti, od tih čaršijskih priča neće biti ništa i njemu nije ni na kraju pameti da uzima neku od funkcija u crno-belom klubu iako ima ponudu za tako nešto.

– U utorak nije pobedila Zečevićeva struja. Većina je bila za promene, a ja sam samo bio deo većine. Te priče o povratku su bez smisla, nemam gde da se vratim, pošto nigde nisam ni otišao, moj ceo život je u Partizanu – jasan je Zečević.

On se potom osvrnuo i na priče da će se vratiti na neku od funkcija u Partizanu:

– Ne pada mi napamet da se vratim u klub iako imam ponudu. Otac mi je davno rekao nešto čega se držim kroz život: Nemoj nikada da se vraćaš tamo gde si bio uspešan, a ja sam bio uspešan u Partizanu – kazao je Zečević.

Novog predsednika Parnog valjka Zečević doživljava kao „čoveka od vizije“:

– Popović je dobar kandidat koji ima viziju Partizana u budućnosti i svakako bi trebalo da dobije šansu. Očekujem da delegati u Skupštini pokažu zrelost prilikom donošenja odluke, a da li će glasanje da bude tajno ili javno nije važno pošto je i jedno i drugo demokratsko – podvukao je Zečević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter