0
Domaći fudbal

STIGLO POJAČANJE: Čelnici Zvezde ispunili želju Lalatoviću i doveli beka

Objavljeno: 17.12.14 u 11:02

Fudbaleri Crvene zvezde u prolećnom delu Jelen Superlige Srbije biće jači za jedno novo lice. Novi igrač koji je došao na Marakanu je Miloš Cvetković, dosadašnji fudbaler Napretka.Ovaj momak je sa timom iz Ljutice Bogdana sklopio dvogodišnji ugovor. Prma za sada dostupnim informacijama, Cvetković će biti prmovisan na Marakani u narednih nekoliko dana u paketu sa povratnikom Aleksandrom Lukovićem.

Prema informacijama Sportskog žurnala, Napredak će na ime obeštećenja dobiti procenat od eventualne prodaje ovog igrača u neki drugi klub iz inostranstva.

Miloš Crvetković igra na poziciji desnog beka. Upravo ta pozicija ostala je delom nepokrivena posle teške povrede Marka Petkovića sredinom jesenjeg dela JSL.

Dobra strana za crveno-bele jeste što je šef struke Nenad Lalatović mogao da se uveri u kvalitet ovog momka, pošto su svojevremeno, zajedno sarađivali u Napretku iz Kruševca.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter