8
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNO: Marković zbog mahanja dobio crveni karton (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.14 u 22:19

Gotovo je neverovatno zbog čega je Lazar Marković dobio crveni karton u meču Lige šampiona u kojem se na Enfildu sastaju Liverpul i Bazel.

Naime, nekadašnji igrač Partizana je u duelu sa jednim igračem švajcarskog tima krenuo rukom da se zagradi i čini se da ga nije ni pipnuo, ali je ovaj pao kao pokošen što je sudiji bilo dovoljno da Srbinu da crveni karton.

Sve se desilo u 61. minutu i to pri vođstvu gostiju od 1:0, a podsećamo da se radi o direktnom duelu za plasman u osminu finala.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Boze me sacuvaj,ako ste videli kda je to uadio onaj igrac nista nije samo je stao i pokazao prst pa tek tada pao!ZNACI NAMESTALJKA KORUMPIRAN SUDIJA!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja kazem ako je vec dobio crveni, mogao je da se okrene da ga zakuca u glavu smrdljivu i da napusti teren ko gospodin covek ovako je ispao budala…

    0
    0
    Odgovori
  3. Hmm… A recimo kada bi kod nas na derbiju sudija dodelio crveni recimo nekom igraču CZ zbog istog ovakvog poteza, ne bi moglo da se živi od saopštenja i kukanja po svim novinama i portalima… A isti ovi eksperti koji komentarišu kako je ovo čisto isključenje, bi svakako bili najglasniji u čerečenju sudije…

    0
    0
    Odgovori
  4. Nažalost opravdano crveni karton, pogledajte šta Mitar radi sjajni fudbaleri ali u glavama nije sve na svom mestu. Zato su nam rezultati reprezentacije takvi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter