0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA DANICA: Spasilac stiže na Marakanu, stiže novi predsednik

Objavljeno: 03.12.14 u 10:22

Fudbalski klub Crvena zvezda će na predstojećim izborima 10. i 11. decembra, ipak, dobiti novog predsednika. U predseničku trku, nakon dosta razmišljanja, upustio se Svetozar Mijailović koji će biti jedini kandidat.

Crveno-beli unazad nekoliko godina pokušavaju da zašiju odšivenu rupu koja im je iz klupske kase „isisala“ mnogo novca napravivši dug veći od 50 miliona evra.

Kao posledica svega toga, kao što je poznato, UEFA je suspendovala Crvenu zvezdu iz evropskih klupskih takmičenja. Tokom prošlog leta na Marakanu je stigla nova uprava, međutim, problemi nisu rešeni.

– Izgleda da je moralo tako da bude. Upravni odbor je procenio da sam potreban klubu na ovoj funkciji, razgovarali smo i nisam mogao da ih odbijem. Ja sam uvek tu za Zvezdu. Ostaju nam danas još neke konsultacije i sutra bi trebalo da bude dostavljena i moja kandidatura. Za sada ne bih ništa više pričao, biće prilike“, rekao je Mijailović za Novosti.

Mijailović je na Markani decenijama, a kao predsednik Skupštine učestvovao je u osvajanju i titule šampiona Evrope i sveta.

On je bio predsednik Skupštine Crvene zvezde od 1987, do 1993. kada klub po statutu nije birao predsednika, a važi za veoma bliskog Džajićevog saradnika.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter