4
Domaći fudbal

ZAR VEĆ ODLAZI? Zvezdino otkrovenje na meti Bundesligaša!?

Objavljeno: 02.12.14 u 13:11

Mladi fudbaler Crvene zvezde sjajnim partijana ove jeseni skrenuo je pažnju velikim zapadnoevropskim klubovima.

Kako prenosi list Sport, Mihajlo Ristić nalazi se na meti Borusije Menhengladbah, koja bi već u januarskom prelaznom roku mogla da pošalje ponudu na Marakanu.

Iako su na Marakani u više navrata napominjali da će sve mlade igrače zadržati makar do narednog leta, pitanje je šta će klub uraditi u slučaju prave ponude.

Podsetimo, prvi na pragu odlaska izvesno će biti Darko Lazović, kao i u svim prethodnim prelaznim rokovima, ali je pitanje koliko će Zvezda sada uspeti da zaradi njegovom prodajom.

Da li Crvena zvezda treba da zadrži Mihajla Ristića po svaku cenu, ili da ga proda u slučaju nepristojne ponude u teškoj finansijskoj situaciji?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Kako ne shvatate da Zvezdi ne treba novac za 2-3 sezone vec odmah i to velike kolicine novca?? Treba prodati svakog za koga dobiju ponudu visu od milion eura (od mladjih igraca koji imaju dugorocni ugovor), da li to bio Ristic, Jovic, Grujic, Lazic apsolutno je ne bitno. I sve tako u krug dok se ne stane na noge, tj. dok se ne isplate sva dugovanja po kojima neko moze da nas tuzi..

    0
    0
    Odgovori
  2. @VladaCenta

    Realno, ako nastavi ovako mogle bi da se uzmu lepe pare za njega, ali nikad se ne zna… može da ga zadesi sudbina Lazovića – ne daj Bože 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. Na ovom igracu zvezda moze da zaradi za godinu,eventualno dve,triput vise nego sad.Makar sekire padale sa neba ovaj igrac treba da ostane u zvezdi. Ako su imalo pametno celnici kluba zadrzace ga bar jos 2 godine !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter