0
Domaći fudbal

ĐURIĆ NEGIRA: Karadžić se ne meša u rad Partizana

Objavljeno: 28.11.14 u 09:30

Odlazeći predsednik Partizana, Dragan Đurić oštro odbacuje tvrdnje da je prvi čovek FSS Tomislav Karadžić u utorak prisustvovao sastanku Sekretarijata crno-belih.

Đurić je naglasio da je prvi čovek FSS u Humsku stigao u pratnji saradnika, sa jedinom namerom da razgovara o nedavno zamenjenoj travnatoj podlozi na stadionu u Humskoj, što je finansirala UEFA.

– To je glupost i ne mogu da verujem da neko poveruje u takve priče. Gospodin Karadžić je u Partizan došao s finansijskim direktorom FSS i svojim saradnicima kako bi se napravio presek urađenog u vezi sa zamenom trave. To je projekat koji finansira UEFA i sve mora da ide preko Fudbalskog saveza Srbije – rekao je Đurić a prenosi Kurir.

– Sav novac koji se dobija od UEFA mora da ide preko Fudbalskog saveza Srbije, tako je i s osvetljenjem na stadionu Crvene zvezde ili zamenom trave na Banjici. Takođe, uplate od učešća u Evropi obavezno moraju da idu preko nacionalnog fudbalskog saveza.

Još uvek aktuelni predsednik crno-belih istakao je da se Karadžić ne meša u izbor kandidata za njegovog naslednika:

– Rekao sam da se gospodin Karadžić ne meša u rad kluba i nema govora da je on podržao bilo čiju kandidaturu. Što se imena kandidata tiče, ne želim da komentarišem to. Sve ide u svom pravcu i u narednih sedam dana ćemo saopštiti ime kandidata – podvukao je Đurić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našemTviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter