3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KONAČNA ODLUKA: Grobari ne smeju u Novi Pazar!

Objavljeno: 27.11.14 u 16:08

Derbi utakmica 14. kola fudbalske Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana iz bezbednosnih razloga igraće se bez prisustva gostujućih navijača.

– U skladu sa preporukom MUP-a fudbalski klub Novi Pazar organizovaće utakmicu bez prisustva gostujućih navijača, što znači da nećemo obezbediti deo tribine za njih, kao i da nećemo prodavati karte za gostujuće navijače – izjavio je Tanjugu generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać. 

Duel u Novom Pazaru proglašen je za utakmicu „visokog rizika“ zbog tenzija koje su se podigle nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu uoči utakmice protiv Galatasaraja zbog činjenice da su navijači Novog Pazara u prijateljskim odnosima sa turskim klubovima.

Utakmica Novi Pazar – Partizan na programu je u nedelju u 13 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. plase se da ce partizan da ih podere ako dodju grobari pa lakse je da nas pokradu ako nema grobara, nece imati ko da se buni…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi ovo je Srbija a ne Turska,,,prekinite prvenstvo,ovo nema veze sa sportom,koga i cega se vise plasimo,sram Vas bilo sve koji ovo radite od fudbala…cemu sve ovo vodi..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter