0
Evropske lige

IMA I TOGA: Policajkinja ucenjivala Džerarda

Objavljeno: 26.11.14 u 10:13

Prema pisanju ostrvskih medija, kapiten Liverpula Stiven Džerard našao se na meti ucene jedne pripadnice engleske policije.

Naime, ova policajkinja je navodno došla u posedstvo snimka na kojem se vidi i popularni Stivi Dži, čiji su se prijatelji sukobili sa drugom grupom ljudi u jednom lokalnom pabu.

Sam Džerard nije aktivno učestvovao u tuči, ali njegovi prijatelji jesu. Ipak, policajka po imenu Helen Džouns, želela je da iskoristi snimak kojeg se dokopala, pa je pokušala od kapitena „Crvenih“ da iznudi novac.

Međutim, kako Džerard nije želeo da prihvati ucenu, on je čitav slučaj prijavio nadležnim organima. Džonsova se najpre branila rečima da nije bila u gradu kada je uviđaj sa tuče urađen te da snimak nije ni videla.

Ipak, kada je uhvaćena u laži, ona je svoj iskaz promenila istakavši da je „želela da učini uslugu popularnom sportisti ne dopustivši da snimak iscuri u javnost“.

Sam Džerard ne samo što nije učestvovao u tuči, već je, kako se pokazalo na snimku, smirivao situaciju ispred paba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter