0
Evropske lige

GRČKA: Pretukli sudiju, odloženo kolo

Objavljeno: 15.11.14 u 09:35

Fudbalski savez Grčke je u petak na nedoređeno vreme odložio sve utakmice profesionalnih liga zbog toga što je jedan sudija btutalno pretučen na ulici.

Prema izveštaju lokalne policije, ovog 45-godišnjeg Hristoforosa Zografosa, bivšeg sudiju FIFA, dvojica huligana su brutalno pretukli drvenim palicama na atinskim ulicama u petak uveče.

Od posledica prebijanja ovaj sudija je završio na bolničkom lečenju. Odmahg nakon toga Fudbalski savez Grčke je saopštio da neće slati sudije na predstojeće ligaške utakmice sve dok se ne preduzmu hitne mere za zaštitu fudbalskih zvaničnika.

Zografos je pomoćnik direktora Centralnog komiteta fudbalskih sudija koji raspoređuje zvaničnike po utakmicama. Na čelu tog tela je bivši sudija Hju Dalas iz Škotske.

Fudbalske utakmice u Grčkoj su septembra bile odložene na nedelju dana, pošto je umro jedan navijač, pretučen tokom utakmice Treće lige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter