0
Evropske lige

IZABRAO: Matija Nastasić otkrio svoj idealni tim (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.14 u 09:01

Srpski štoper Mančester Sitija, Matija Nastasić, otkrio je kako bi izgledao idealan tim svih vremena, kada bi on imao prilike da ga sastavi.

nastasic-novogodisnja-poruka

Bivši defanzivac Fiorentine i Partizana ove sezone se ne nalazi čak ni u radijusu perifernog vida trenera Manuela Pelegrinija,  ali ga to nije omelo da za Mančester Siti TV otkrije kako bi izgledao njegov idealni tim.

Mesta u najboljih 11 svih vremena, po mišljenju Nastasića, moralo bi da bude i za sadašnji trio Barselone: Mesi  Ćavi – Inijesta.

– Ćao ja sam Matija Nastasić, ovo su mojih najboljih 11 – počeo je priču Nastasić i zatim nastavio:

– Izabrao bih formaciju 4-3-3. Na gol bih postavio Đanluiđija Bufona. Zato što je, jednostavno – najbolji golman. Moj omiljeni levi bek je Roberto Karlos. Kada sam bio klinac, on je bio tako brz, tako snažan, jednostavno na najvišem nivou – objasnio je Nastasić.

Na poziciju desnog beka Nastasić je stavio Filipa Lama, a dvojica centralnih bekova su Alesandro Nesta i Paolo Maldini. U vezni red Nastasić bi postavio Inijestu, Švajnštajgera i Ćavija.

Prema mišljenju našeg reprezentativca, najbolji napadački trio svih vremena čine Mesi i dvojica Ronalda: Kristijano i Nazario Da Lima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter