0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MAJSTOR VELIKOG SRCA: Dejan Stanković pomaže Obrenovčane izgradnjom 28 stanova

Objavljeno: 24.10.14 u 10:42

Rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije Srbije, Dejan Stanković, prikupio je novčanu pomoć u iznosu od 500.000 dolara za najugroženije Obrenovčane čije su kuće stradale u letošnjim poplavama.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Gadonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će radovi početi uskoro, čim bude potpisan neophodni sporazum.

– Pitanje je dana kada će sporazum biti potpisan neophodni sporazum. Ovih dana ćemo to završiti, a dan posle potpisivanja očekujemo početak radova, pošto su svi papiri spremni za to – rekao je Mali.

Prvi čovek glavnog grada je naveo da se radi o donaciji od 500.000 dolara koje je Stanković obezbedio, a biće iskorišćena za izgradnju 28 stanova u Obrenovcu.

Stanković je tokom maja, kada je još bio aktivan fudbaler i igrao za milanski Inter, zamolio čelne ljude kluba iz Milana da mu dozvole da dođe u Beograd i bude u svoj narod. Odmah je osnovao fondaciju koja je za samo 24 sata skupila veliku sumu novca.

– Nisam mogao da sedim skrštenih ruku kada sam video šta se dešava morao sam da dođem i pomognem mom narodu. Posle sastanka sa Vanjom Udovičićem, otvoren mi je put da napravim fondaciju koja će pomoći svim ljudima koji su ostali bez krova nad glavom. Da nisam ovo uradio ne bih mogao da spavam noćima – tada je kazao Dejan Stanković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter