0
Evropske lige

DONT MIKS FROGS END GRENDMADERS: Bajković pod stare dane mora da uči engleski

Objavljeno: 28.09.14 u 22:28

U prvom intervjuu datom za srpske medije posle debija u dresu Lirsa bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković otkrio je da će ipak morati ozbiljnije da se pozabavi učenjem stranih jezika pošto u Belgiji baš i ne razumeju srpski.

Boban Bajkovic

– Zajedno sa stanom, stiže i profesor engleskog. Ovde pričaju flamanski, ali se svi sporazumevaju na engleskom, i Slaviša sa njima priča engleski, tako da ću to da učim. Nema više, sad moram kako znam i umem“, sam je sebe iskritikovao u opširnom intervjuu za Mondo.

Tajna njegove dobre današnje partije u duelu prrotiv Standarda kada je u poslednjim momentima sprečio poraz svog tima možda leži i u tome što je od dolaska u Belgiju do danas već naučio 15-ak reči na engleskom.

– U stvari, već sam počeo. Pomoćni trener mi je dao spisak od 15 reči koje sam morao da naučim da bih uopšte branio protiv Standarda, morao sam da savladam ono osnovno, left, rajt, voč jor bek i slično. Naučio sam i dobro sam se snašao, ali sad idu one ozbiljne stvari. Neće više biti pantomime sa ovom mojom decom ispred mene u odbrani, obajsnio je popularni Bajko.

Problem sa znanjem stranih jezika imali su čak i neki ovdašnji političari koji su bili na velikim državnim funkcijama pa ne bi trebalo zameriti Bajkoviću što je tek sada odlučio odnosno primoran je da zagreje stolicu i nauči engleski. Do sada mu nije bilo potrebno.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter