2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAZAR TRAŽI OD FSS: Kaznite Zvezdu zbog navijača!

Objavljeno: 22.09.14 u 17:41

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać zatražio je da Fudbalski savez Srbije rigorozno kazni Crvenu zvezdu zbog ponašanja njenih navijača. Korać je istakao da su navijači ‘crveno-belih’ na utakmici šestog kola Jelen Superlige, koju je Zvezda dobila sa 2:0, navijači uzvikivali nacionalističke parole i klicali ratnim zločincima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Kad se nešto slično desi na našem stadionu, onda je smak sveta i samo o tome se govori. Očekujem da FSS rigorozno kazni ponasanje navijača koji su klicali ratnim zločincima i tokom prvog poluvremena uzvikivali nacionalističke parole – rekao je Korać novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

On je naveo da su Novopazarci hteli da se povuku sa terena, a da sudija Srđan Obradović nije ni na trenutak prekinuo utakmicu.

“Ne tražimo povlašćen položaj, samo želimo da aršini budu isti za sve. Uložili smo žalbu delegatu na licu mesta, upozorili ga da ćemo povući ekipu, a zvanični spiker je nekoliko puta upozorio gledaoce”, istakao je Korać.

 hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. I trebaZvezda da se kazni, ono sto su njeni navijaci u subotu radil je u najmanju ruku STRASNO,onoliki izlivi nacionalizma i sovinizma je za drasticnu kaznu !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter