0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan gubi štopera bez nadoknade?

Objavljeno: 03.09.14 u 10:24

Fudbalski klub Partizan nije uspeo da proda zamenika kapitena, pošto je, uprkos svim spekulacijama, Vojislav Stanković i dalje igrač crno-belih.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tokom prethodnih nedelja Stanković je bio seljen iz Partizana. U opticaju su se najčešće spominjala dva kluba: rimski Lacio i Palermo. Ipak, zamenik kapitena crno-belih je i dalje u Humskoj.

Stanković nije zabrinut ili razočaran što nije napustio JSL, pošto veruje da će na zimu dobiti ponude iz inostranstva. Međutim, ovaj momak će postati slobodan igrač u decembru i ukoliko bude imao ponude – otići će bez obeštećenja.

– Verujem da ću imati ponuda u zimskom prelaznom roku. Do tada razmišljaću samo o obavezama u Partizanu. Nikad se nisam ponašao kao da sam već otišao iz Humske. Interesovanje italijanskih klubova mi je prijalo, ali bio sam i biću i dalje fokusiran samo na obaveze u sadašnjem klubu – kazao je Stanković.

Naravno, crno-beli koji poput većina Superligaških klubova kubure sa svojim finasijama sigurno bi pre prodali nego „poklonili“ igrača. Ipak, za sve je to sad kasno.

Priče oko napuštanja „Parnog valjka„, međutim, nisu uticale na Stankovića koji je ostao maksimalno skoncetrisan na obaveze u sadašnjem timu:

– Čim su se pojavile informacije o mom angažmanu rekao sam da nije sve gotovo. Bio sam oprezan i znao da je transfer realizovan tek dobijem dozvolu kluba da odem i potpišem za novi klub. Nijednog trenutka nisam bio siguran da odlazim. Palermo je bio najozbiljniji, ostao sam u Partizanu za dvomeč sa Nefčijem, a u međuvremenu, je klub sa Sicilije doveo druge štopere – podvukao je Vojislav Stanković prenosi „Sportski žurnal“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter