9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pomoćni trener Vojvodine: Teško je igrati kada sudije pomažu protivnicima

Objavljeno: 24.08.14 u 11:02

Ekipa Crvene zvezde pobedila je sinoć na Karađorđu fudbalere Vojvodine rezultatom 1:0 sjajnim golom Đorđa Rakića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon poraza novosadske ekipe, u stručnom štabu domaće ekipe nisu bili zadovoljni suđenjem. Naprotiv. Naime, pomoćni trener Vojvodine Milan Kosanović je posle utakmice otvoreno govorio o suđenju sa derbi susreta trećeg kola.

„Teško je da se igra kada druge stvari i drugi ljudi pomažu drugoj ekipi. Teško se igra kada je neujednačen kriterijum, kada se jednima sviraju neke stvari, a drugima ne. Na kraju smo rizikovali i pomerili štopera napred, igrali više srećom nego razumom, ali nismo uspeli“, rekao je Kosanović u izjavi za TV „Arena sport“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. Zapanjen sam pricom ovog coveka.Covek koji ja mislim jos uvek nema Profi licencu,drzi svima predavanje,ne govori istinu,upropasatio omladince jel on vodi glavnu rec,iznosi toliko neistine da je to sramota.Treba ga pozvati u studio na otvoren razgovor i prezentovati mu papire za sve neistine koje je izgovorio,a zatim ga udaljiti iz fudbala..

    0
    0
    Odgovori
  2. A ti se pa čudiš?Od prošle sezone se na najmanji kontakt sudi prekršaj za Zvezdu na 20 metara od gola zbog Milijaša!Pošto odlazi,sada će se izmisliti nova strategija.Dok je Partizan osvajao titule,njegovi tadašnji igrači su u najvećim klubovima na svetu(City,Roma,Liverpul,Anderleht,CSKA,Benfika).Gde igraju bivši igrači Zvezde?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo stoje rekao Kosanovic je potpuno u pravu i rekao je istinu kad neko pridje Milijasu na pola metra odmah mu sviraju faul a kad ona zvezdina (5) ukliza sa obadve noge i to sa ledja par puta nikom nista, hvatanje sa rukama i to od pozadi ni to se nesvira u korist Vojvodine, sudija stavi pistaljku u usta zvezdina (5) uvek ima neku gestikulaciju prigovor i opet nikom nista i konacno sudija dobije HRABROST i u tamo nekom 80-85 minutu pokaze (5) zuti karton. Zbog ovih i ovakvih propusta i ovako jednostrano sudjenje nastradace neki nezasticeni klub. Jer nije lako IGRATI.SE SA DRZAVNIM PROJEKTOM

    0
    0
    Odgovori
    • Mislim da si tup mnogo.. Pa vi ste drzavni ptojekat..tole..djuric..mazic..danilovic…i sva ostala grobarska bagra u fss i kss…vrati film u nazad i seti se nekih stvari kako ste krali i otimali..edukuj se na youtube-u..sve lepo ima da se vidi …

      0
      0
      Odgovori
    • Da li je baš tako kako kažeš,ili gledaš navijački? Po zvaničnoj statistici Zvezda je napravila 6 faulova,a Vojvodina 4,znači više faulova je svirano za Vojvodinu.Po dva žuta kartona je dodeljeno i jednom i drugom timu.Uz to,Vojvodina je imala samo 2 šuta u okvir gola naspram 5 koliko je imala Zvezda.Drugo,dobro da si video kako Mijailović stalno gestikulira (dobio žuti u 76. a ne u 80-85. minutu),a nisi video šta je radio celu utakmicu Alivodić,trener i još po neki igrači Vojvodine.Dajte malo objektivnosti u komentarima,a ne samo lupetanje.

      0
      0
      Odgovori
    • to je strasno koliko ti nisi pismen lepi moj, da mi je milina da gledam to a ne gluposti o kojima si pisao. OBADVE noge..hahahahahah

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter