0
Fudbal

Nemačka i Argentina u bici za Boginju

Objavljeno: 13.07.14 u 10:47

Večeras od 21:00 sat, na stadionu Marakana u Rio de Ženejru, pašće zavesa na jubilarno 20. Svetsko prvenstvo.

Nemacka-VS-Argentina

U poslednjoj rundi, rundi vrednoj zlatne „Boginje„, sastaće se Nemačka i Argentina. Dve reprezentacije koje sasvim izvesno imaju šta da kažu.

Zapravo, kada se pogleda do sada učinjeno, mnogo toga je već rečeno. Četa Joakima Leva „dala je izjavu“ na sred terena u polufinalnom meču dezintegrišući Brazil sa 7:1.

Sa druge strane, Argentina ima Mesija, čarobnjaka sa loptom magičnijeg od Merlina

Brojke kažu da su se ove dve reprezentacije do sada sastale čak 20 puta. A brojke su ovog puta saveznik „Gaučosa“ koji su pobedili čak devet puta.

Sa druge strane, „Panciri“ su u šest navrata „razoružali“ ovog rivala, dok je pet duela završeno nerešenim ishodom. Međutim, večeras ne može biti nerešeno.

Na ovaj ili na onaj način, pobednik Mundijala može biti – samo jedan.  Jedno je sigurno: ništa nije sigurno. Favorita u finalima nema, izvesno je i da će milijarde večeras biti „zalepljene“ uz TV ekrane netremice gledajući svaki sekund finala.

Ukoliko Vi ne budete mogli da stignete da propratite ovaj meč, budite uz HotSport koji će za Vas tekstualno izveštavati iz minuta u minut…

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter