0
Fudbal

Van Persi: Nema prostora za grešku sa Meksikancima

Objavljeno: 27.06.14 u 13:18

Napadač reprezentacije Holandije, Robin van Persi, ceni kvalitet narednog rivala svoje selekcije, reprezentaciju Meksika.

van-persi-klajvert

On je izjavio da je svestan da je Meksiko ostao neporažen nakon grupne faze, te da ih čak ni favorizovani domaćini nisu slomili u međusobnom duelu.

„Stigli smo u nokaut fazu, a tu nema prostora za grešku. Meksikanci su igrali jako kvalitetno, ostali su neporaženi u grupi, čak i Brazil nije uspeo da im postigne pogodak. Sve to dovoljno govori o njihovoj kolektivnoj snazi i organizovanosti. Takođe, igraće se u uslovima na koje su oni navikli, moramo da budemo koncentrisani i da budemo pripremljeno na sve“, rekao je Van Persi.

Bivši fudbaler Arsenala naveo je da on i njegovi saigrači nemaju pravo na grešku u duelu 1/8 finala Mundijala:

„Ono što je izvesno, to je da ne smemo sebi da dopustimo luksuz i grešio na toj utakmici. Sa druge strane moramo da iskoristimo njihove propuste. Koncentrišemo se samo na sledeći meč, ne mislimo dalje od narednog rivala“, dodao je Van Persi, koji je na dva susreta već postigao tri gola.

Duel između Holandije i Meksika na programu je u nedelju od 18 časova u Fortalezi. Holandija je nakon grupne faze upisala sve tri pobede, Meksikanci su dva puta trijumfovali i jednom su odigrali nerešeno.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter