1
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Ćiro: Jugoslavija protiv ostatka sveta? Tu sam da pomognem!

Objavljeno: 24.05.14 u 10:22

Prekaljeni fudbalski stručnjak Miroslav Blažević sa oduševljenjem je reagovao na sam pomen ideje da se organizuje humanitarna utakmica između fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije i ostatka sveta.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predlog za odigravanje ovakve utakmice rodio sa nakon katastrofalnih polava koje su zahvatile Srbiju, BiH i Hrvatsku, a prihod od meča bio bi usmeren na obnovu razorenih područja.

„Ako je ta inicijativa ozbiljna, mogu da računaju na moju pomoć. Mislim da je ovo dobra prilika za takav susret. Fudbaler su humani ljudi. Nema tog fudbalera koji se ne bi odazvao na jedan takav susret”, rekao je  legendarni Ćiro za „Patriu“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Evo je startna postava: Handanović, Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov, Pjanić, Modrić, Rakitić, Jovetić, Džeko, Mandžukić

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter