0
Fudbal

Odbijena Šimunićeva žalba, ostaje za dom spreman

Objavljeno: 12.05.14 u 13:05

Sportski arbitražni sud u Lozani danas je odlučivao po žalbi Josipa Šimunića kojeg je disciplinska komisija FIFA kaznila sa 10 utakmica neigranja u dresu sa državnim grbom i potvrdio je odluku Svetske kuće fudbala pa će Hrvat zbog svog idiotskog poteza Mondijal u Brazilu gledati iz fotelje pošto mu je zabranjen i pristup stadionima na kojima će igrati „vatreni“.

simunic-mikrofon

Nakon saslušanja Šimunića i dodatnih svedoka sud u Lozani odlučio je da je prvobitna presuda FIFA potpuno u skladu sa prekršajem koji je napravio fudbaler Dinama koji je posle revanš meča baraža u kojem su Hrvati bili bolji od Islanda slavio uz ustaški poklič „Za dom spremni“.

Svetsko prvenstvo u Brazilu održava se od 13. juna do 14. jula, a Hrvatska smeštena je u grupu A zajedno sa domaćom selekcijom i reprezentacijama Meksika i Kameruna.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter