0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lukač: Scenario kao u Holivudu

Objavljeno: 30.04.14 u 11:17

Svoj fantastičan debi u večitom derbiju golman Partizana Milan Lukač, koji je na toj utakmici odbranio dva penala fudbalerima Crvene zvezde, uporedio je sa scenariom nekog holivudskog hit filma.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ako bih rekao da je sve ovo što se dešavalo u subotu uveče kao iz najlepših snova ne bi bilo dovoljno da objasnim tačno kako stoje stvari. Moj prvi derbi, prva pobeda, uz dva odbranjena penala. To je scenario koga se ne bi postideli ni u Holivudu“ – rekao je Lukač u izjavi za Novosti.

29-godišnji golman se osvrnuo i na svoja pređašnja iskustva kada je u pitanju branjenje penala.

„Imam veoma dobar skor iz dana kada sam branio u OFK Beogradu, a dok sam nosio dres Čukaričkog Milijaš je izveo penal protiv nas i šutirao pored gola. U OFK Beogradu sam odbranio dva od tri penala, ali mi se nikada u karijeri nije dogodilo da odbranim dva na jednoj utakmici. Mislim da dva nisu ni suđena. To sam i konstatovao u razgovoru sa Mažićem koga izuzetno poštujem, a njegov odgovor je bio da bi svirao i pet penala da ih je bilo. Ne opterećujem se činjenicom da je i Dujković svojevremeno napravio isti podvig i ovako je predivan osećaj. Sada još nisam svestan veličine mog podviga“ – završio je Lukač.

Prvotimac crno-belih je dodao da će on i njegovi saigrači učiniti sve da zabeleže sve četiri pobede do kraja prvenstva i da im u tom slučaju preostaje da se nadaju da će Crvena zvezda kiksnuti na dve utakmice.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter