0
Evropske lige

Arsenal ide ka Ligi šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.14 u 23:16

U poslednjoj utakmici 36. kola engleske Premijer lige fudbaleri Arsenala pobedili su Njukasl sa 3:0. 

Ozil

Igrači Arsena Vengera odigrali su jednu od boljih utakmica u poslednje vreme i sasvim zasluženo savladali “svrake“. Sa nova tri boda Arsenal je dva kola pre kraja vrlo blizu overe četvrte pozicije i novog plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Arsenal je od samog početka utakmice gospodario terenom, gosti nisu imali skoro nikakve šanse protiv sjajnog domaćina.

Nakon nekoliko poluprilika domaći igrači su u 26. minutu stigli do prvog pogotka na meču. Santi Kazorla je sjajno izveo slobodan udarac i pronašao u petercu gostiju Lorena Koščijelnija koji pogađa mrežu.

Arsenal nije posustajao ni nakon postignutog pogotka, nastavio je sa napadima prema golu gostiju, a takva igra im se isplatila u 42. minutu kada je nemački reprezentativac Mesut Ozil udvostručio prednost “Tobdžija“.

Londonski klub je i u nastavku utakmice igrao svoju prepoznatljivu igru i nije dozvolio gostima da se vrate u meč. U 66. minutu Arsenal je stigao i do trećeg pogotka. Mesut Ozil je sjajno uposlio Olivijea Žirua koji je bio egzekutor.

Premijer liga, 36. kolo: 

nedelja:

Arsenal – Njukasl 3:0
Liverpul – Čelsi 0:2
Kristal Palas – Mančester Siti 0:2

subota:

Sautempton – Everton 2:0
Fulam – Hal Siti 2:2
Stouk – Totenhem 0:1
Svonsi – Aston Vila 3:1
VBA – Vest Hem 1:0
Mančester Junajted – Norič 4:0 

Premijer

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter