0
Evropske lige

Fenerbahče prvak Turske po 19. put

Objavljeno: 27.04.14 u 23:58

Fudbaleri Fenerbahčea 19. su put u istoriji postali turski prvaci. Oni su na taj način prekinuli dvogodišnju dominaciju najvećeg rivala Galatasaraja.

Fenerbahce_Glory_by_prisonbreak94

Fenerbahče je u 31. kolu turskog prvenstva pred svojim navijačima odigrao 0:0 protiv Rizespora, a i taj jedan bod mu je bio dovoljan da postane nedostižan ispred konkurencije. Tri kola pre kraja ima, velikih 12 bodova više od Galatasaraja i 13 više od Bešiktaša koji je poražen od Sivaspora sa 3:0.

Priliku je iskoristio Galatasaraj koji je pogotkom Buraka Jilmaza slavio sa 1:0 na gostovanju Elazigsporu i sada na tabeli ima bod više od Bešiktaša.

Drugo mesto vodi u kvalifikacije Lige šampionaa, tako da se u preostala tri kola očekuje velika bitka između dva istanbulska kluba.

Turska Superliga, 35. kolo:

Kajzeri – Karabuk 1:3

Sivaspor – Bešiktaš 3:0

Eskisehir – Ercijespor 0:1

Kašimpaša – Antalija 2:0

Elazigspor – Galatasaraj 0:1

Fenerbahče – Rizespor 0:0

Konja – Akhisar 4:0

Tur tab

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter