1
Fudbal

Mamić: Na mene je otvoren lov kao na divlju svinju! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.14 u 20:57

Prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić ne prestaje da bude u centru pažnje medija u regionu. O njegovim pres konferencijama može se napisati nekoliko knjiga. A od današnje sigurno i snimiti film. mamic Naime, Mamić je danas pričao o dešavanjima oko Dinama i naglasio da je na njega krenu lov. “Na utakmici u Zadru na putu od auta do stadiona jedan me je navijač divljački vređao, a sve to posmatrali su policajci koji nisu apsolutno ništa napravili ne bi li me zaštitili. Nakon što sam seo u svečanu ložu ponovo me je verbalno napao neki drugi navijač, ali policija i dalje ništa ne preduzima. Čitavu utakmicu s tribine su stizale uvrede poput ‘Mamiću srpsko kopile’, ‘Ubićemo te, zaklaćemo te, mi smo hanibali poješćemo te’, bacale su se baklje, ali policija ništa ne preduzima, sudija sudi svoje, službeni spiker ništa ne spominje, a nakon utakmice niko nije priveden. To nije normalno, ali vi to podržavate, niko od vas niti u jednom trenutku to nije osudio“, obratio se Mamić novinarima.

“ Navijač koji je pred stadionom prosvedovao protiv mene s nožem u ruci, danas se fotografiše s famoznom Dinamovom četvorkom. Jedan od njih ima fotografiju sebe i celu svoju porodicu, dve kćeri u majicama s mojom prekriženom glavom. Strašno je to šta se radi. Tako se ubija čovek, žele ubiti živog čoveka! Na mene je otvoren lov, kao na divlju svinju! Još samo ne pucaju!“, naglasio je popularni ‘Maminjo’, a prenosi Jutarnji list. hotsport.rs Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter