0
Fudbal

Bekam dobio zeleno svetlo, Majami dobija fudbalski klub

Objavljeno: 05.02.14 u 20:41

Svetska fudbalska ikona Dejvid Bekam već neko vreme planira da osnuje fudbalski klub u Majamiju.

Bekam

Da sve ide po planu potvrdile su i reči komesara američke MLS lige Dona Garbera.

„Cenimo sve što je Dejvid uradio kao igrač, on je ambasador i globalna ikona koja je pomogla MLS ligi da se razvije. Oduševljeni smo što će on biti vlasnik i radujemo se što ćemo mu pomoći“, kazao je Garber.

Još uvek nije poznato kada će stadion biti izgrađen, a Bekam je istakao da neočekuje nikakvu pomoć od gradskih vlasti.

„Želim da napravim klub koji će meni predstavljati zaista mnogo. Radio sam mnogo tokom cele karijere i nastaviću da radim za ovaj grad. Znam da je ovaj grad spreman za fudbal i da će ovaj projekat biti uspešan. Ne želimo nikakvu pomoć od grada. Klub ćemo finansirati sami. Napravićemo i stadion sami. Imamo mnogo zanimljivih ljudi koji žele da investiraju u klub. Biće tu mngo više lepih trenutaka, nego onih teških“, kazao je Bekam

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Reala, Los Anđeles Galaksija i PSŽ-a želi da u Majami dovede najbolje svetske fudbalere.

„Želimo da dovedemo neke od najboljih igrača u Majami. Srećan sam jer su veliki igrači već zainteresovani za prelazak. Ovo je veliki projekat“, zaključio je Bekam.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter