0
Evropske lige

Suarez i Pelegrini najbolji u Premijer ligi u decembru

Objavljeno: 10.01.14 u 14:30

Luis Suarez je u decembru postigao neverovatnih 10 pogodaka za Liverpul pa ne čudi što je proglašen za najboljeg igrača Premijer lige u tom mesecu.

suarez-pelegrini copy

Urugvajac je se posebno istakao u duelu protiv Noriča kojem je postigao četiri gola, dok je mrežu Kardifa, Totenhema i Vest Hema tresao po dva puta. U konkurenciji sa Suarezom su bili trojac Mančester Sitija Alvaro Negredo, Vensan Kompani i Jaja Ture, maldi fudbaler Evertona Ros Barkli i napadač Arsenala Tio Volkot.

Za menadžera meseca potpuno očekivano je proglašen šef stručnog štaba Mančester Sitija Manuel Pelegrini pšto je njegov tim u tom periodu zabeležio šest pobeda i jedan remi odnosno ostao je neporažen što ga je dovelo do drugog mesta na tabeli.

Pored Pelegrinija u konkurenciji za nagradu bili su još menadžeri Mančester junajteda Dejvid Mojes, Čelsija Žoze Murinjo i Evertona Robert Martinez.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter