0
Fudbal

Magat menja Mihajlovića?

Objavljeno: 13.11.13 u 09:24

Feliks Magat

Ukoliko Siniša Mihajlović ipak odluči da prihvati jednu od ponuda iz Italije Fudbalski savez Srbije će morati da traži novo rešenje za poziciju selektora seniorske reprezentacije. Prema saznanjima lista Alo pojedini članovi Izvršnog odbora već su krenuli u potragu tačnije opredelili su se za poznatog nemačkog stručnjaka Feliksa Magata, koji se nedavno spominjao i kao budući trener zagrebačkog Dinama.

Feliks Magat, koji je svojevremeno vodio i minehenski Bajern, svakako nije jeftin i Fudbalski savez Srbije bi u tom slučaju morao dobro da odreši kesu, ali ukoliko bi Nemac odveo „orlove“ na Evropsko prvenstvo u Francusku to bi nam se višestruko isplatilo. Opet, poslednji put kada je reprezentaciju vodio stranac, tačnije Havijer Klemente „orlovi“ nisu uspeli da prebrode kvalifikacije i da se plasiraju na Evropsko prvenstvo 2006. godine.

Prema saznanjima novinara istog lista jedan naš poznati menadžer je već kontaktirao Magata, koji je trostruki prvak svoje zemlje (dva puta sa Bajernom i jednom sa Volfzburgom) kako bi saznao šta on misli o ovoj ideji, pa čak možda i stavio konkretnu ponudu na sto.

Opet, sa druge strane umerenija struja u Izvršnom odboru zalaže se da Mihajlovića, ukoliko ovaj uopšte ode, zameni Ljubinko Drulović koji je ovog leta sa omladinskom selekcijom postao prvak Evrope odnosno ostvario je najveći uspeh u istoriji srpskog reprezentativnog fudbala.

hotsport.rs/alo.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter