0
Domaći fudbal

Tandem menja Miloševića u Radu

Objavljeno: 28.10.13 u 09:45

fk-rad-logo

Nakon što je Nebojša Milošević posle poraza od Rada odlučio da podnese ostavku na mesto trenera Rada, a klub bez razmišljanja prihvatio njegov predlog, „građevinari“ su morali brzo da pronađu novo rešenje. Međutim, nisu morali daleko da traže odnosno odlučili su da Miloševića zamene njegovi dosadašnji pomoćnici Slađan Nikolić i Dragoslav Milenković.

„Ekipu će zajedničkim snagama predvoditi Slađan Nikolić i Dragoslav Milenković. Poznaju tim, u ovom trenutku oni su najbolje rešenje. U Radu se pripremaju velike promene na svim nivoima, od Upravnog odbora do načina svakodnevnog vođenja kluba. Generalni direktor odlazi 1. novembra“ – rekao je u izjavi za Žurnal glavni finansijer Rada Ranko Stojić.

I pored toga što je Rad očajno započeo novu sezonu Stojić i dalje tvrdi da Milošević nije bio pogrešno rešenje, naprotiv.

„Prihvatili smo ostavku Nebojše Miloševića. Uprkos svemu što se dogodilo, i dalje o Miloševiću imam visoko mišljenje, kao čoveku i kao stručnjaku. Našem doskorašnjem treneru nije bilo lako da radi u situaciji u kojoj se klub nalazi, to moramo da uzmemo kao olakšavajuću okolnosti. S druge strane, koliko god smo bili strpljivi, ne samo sa Miloševićem, nego sa svim našim trenerima, zaključili smo da je ipak najbolje da pronađemo drugo rešenje. Nadam se da će promena doneti novu energiju i boljitak“ – sumirao je Ranko Stojić, finansijer Rada.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter