0
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

Zvezda ‘petardirala’ Novi Pazar! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.13 u 19:50
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su na svom stadionu ekipu Novog Pazara rezultatom 5:1 (3:0) u devetom kolu Jelen Superlige.

Crveno-beli su pružili odličnu partiju i do pobede došli golovima Milijaša, kojem je ovo jubilarni 50. gol u dresu Zvezde, i po dva Daude i Mrđe, dok je počasni za goste postigao Jelić.

Crveno-beli posle devet odigranih kola zauzimaju treće mesto na tabeli sa 16 bodova, koliko ima i Vojvodina. Partizan ima bod više, ali i meč manje. Pazarci su na sredini tabele sa 11 bodova.

Jelen Superliga, 9. kolo
Crvena zvezda – Novi Pazar

Beograd – Stadion: Crvene zvezde; Sudija: Danilo Grujić
Crvena zvezda: Bajković, Vešović, Arauho, Krneta, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Pečnik, Ninković, Mrđa (Gogić 89), Dauda (od 76. Kasalica)

Novi Pazar: Supić, Đorđević, Lazarević, Pekarić (od 27. Vuković), Protić, Obrovac, Kecap, Rusmir, Lotinac, Vidaković (od 46. Jelić), Arsenijević (od 65. Nenadović)

Tekstualni prenos:

90′ Kraj. Crveno-beli su zasluženo došli do ubedljive pobede.

85′ U šansi se našao Kasalica, koji je zamenio Daudu, ali je Supić pravovremeno regaovao i stigao do lopte pre napadača Zvezde.

74′ GOOOL! Posle dva minuta od petog gola, gosti su uspeli da dođu do počasnog gola. Strelac je Jelič, a asistent Arsenijević.

 72′ GOOOL! 5:0 za crveno-bele, a strelac je ponovo Mrđa! Napadač je ušao u šesnaesterac gostiju i zakucao loptu u gornji levi ugao.

65′ Zvezda je rešila pitanje pobendika i tempo utakmice je očekivano opao. Navijače može da raduje goleada…

55′ GOOOOOL!!! Mrđa za 4:0Dauda je povukao kontru, asistirao Pečniku koji pogađa stativu, a odbijenu loptu Ninković je odložio Mrđi koji iz trećeg puta uspeva da je pošalje iza leđa Supića.

46‘ Druga izmena u redovima gostujuće ekipe, u igri je Petar Jelić, a izašao je Nemanja Vidaković. Takođe, početak drugog poluvremena obeležila je bakljada na severnoj tribini.

45′ +2 GOOOOOOOOOL 3:0. Poluvreme na Marakani. Sekundi su delili sudiju Grujića da odsvira kraj prvog dela igre kada je Abiola Dauda iskoristio centaršut Nenada Milijaša i glavom savladao Supića.

45′ Dauda je oprobao udarac sa distance i stavio na ozbiljne muke golmana Supića koji je krajnjim naporom odbranio svoj gol.

34′ Nakon drugog gola crveno – belih nije viđena ozbiljnija prilika na obe strane. Fudbalerima Novog Pazara treba odati prizanje za otvorenu i borbenu igru u dosadašnjem delu utakmice.

20′ GOOOOOOOL 2:0.  Odlično je Njec Pečnik probio po desnoj strani zatim uputio centaršut po zemlji na prvu stativu gde je bio Abila Dauda koji je bez problema smestio loptu u mrežu gostiju.

15′ Treba izdvojiti i detalj pre početka utakmice kada su navijači razvili transparent sledeće sadržine „I vi gore i vi dole, dovedite se u red, nemojte da vas navijači Zvezde više mole“

8′ GOOOOOOL 1:0. Nenad Milijaš je efektno izveo slobodan udarac. Supića je očekivao loptu u uglu gde je živi zid, a kapiten Zvezde vešto je loptu poslao u drugi deo mreže.

4′ I dok još traje takozvano početno ispitivanje snaga, da se osvrnemo na do sada odigrane utakmice 9. kola JSL. Treba istaći da domaćini još uvek nisu zabeležili pobedu, a jedino je Donji Srem uspeo da sačuva bod na svom terenu. Pobede u gostima ostvarili su Radnički 1923, Rad i Sloboda.

2′ Prva šansa za Pazarce. Vidaković je šutirao sa oko 7 metara ali je Bajković uspeo da loptu izbije u korner.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter