0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Sad i Italijani prate Đorđevića

Objavljeno: 10.10.13 u 16:42
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Odlične partije koje pruža Filip Đorđević u dresu Nanta u prvom delu sezone u kojem je u devet odigranih kola postigao šest pogodaka privukle su pažnju pojedinih italijanskih klubova koji bi već u januaru voleli da ga vide u svojim redovima.

Naime, utakmicu protiv Evijana u kojoj je srpski reprezentativac postigao dva gola (u pobedi od 3:0) prema saznanjima sajta Tuto merkato veb uživo je pratio jedan od skauta Bolonje koja je u ovom trenutku najzainteresovanija za nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, a konkurenciju ima u vidu Udinezea koji traži napadača koji bi u budućnosti mogao da nasledi vremešnog Antonija di Natalea.

Đorđević, koji je u poslednje vreme zabeležio pet nastupa u dresu „orlova“ postigavši pri tome i dva pogotka, letos je bio u objektivu Olimpika iz Liona, Sent Etjena, Olimpijakosa i nekoliko premijerligaških klubova, ali je na kraju ipak ostao u Nantu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter