0
Fudbal

Rišairo na kraju ipak Holanđanin

Objavljeno: 29.08.13 u 11:16

zivkovic

Fudbalski savez Srbije ipak je na kraju izgubio trku sa Holanđanima pošto je talentovani Rišairo Živković, prema saznanjima lista Sport, odlučio da u nastavku karijere igra za „lale“.

Fudbaler Groningena je do nedavno tvrdio da ima želju da zaigra za reprezentaciju zemlje iz koje mu potiče majka, što su potvrdili i Savo Milošević i Mitar Mrkela koji su bili zaduženi da ga privole na našu stranu, ali je na kraju presudilo ipak nešto drugo.

„Ja sam polusrbin. Kada sam bio vrlo mali, tata nas je napustio i odlučio sam da uzmem mamino prezime. Potpisao sam profesionalni ugovor sa Groningenom i želim da se ovde potpuno usavršim. Verujem da su talenat sa Antila i srpski temperament prava kombinacija“ – govorio je nedavno Živković.

S obzirom da se za Živkovića nedavno interesovao Liverpul i da su Holanađni bili uporni u nameri da ga zadrže u svojoj reprezentaciji nema sumnje da se radi o velikom talentu i čini se da je velika šteta za nas što nije krenuo stopama Nevena Subotića koji se pored poziva Nemaca i amerikanaca odlučio za Srbiju.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter