0
Fudbal

Štimac: Protiv Srbije će igrati najspremniji

Objavljeno: 10.06.13 u 23:41

Igor Stimac

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Igor Štimac nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika na utakmicama koje su početkom juna odigrali naši susedi.

Prvo poraz od Škotske na domaćem terenu od 1:0 u okviru kvalifikacija za SP, a u ponedeljak uveče istim rezultatom bila je bolja selekcija Portugala u prijateljskom meču. Doduše, Štimac je isprobao neke mlade igrače uključujući i Alena Halilovića koji je postao najmlađi reprezentativac u istoriji hrvatskog fudbala.

„Naš posao počinje već ujutro. Sve što je iza nas ćemo analizirati. Pratićemo Srbiju i spremati se za tri velika okršaja. Idemo po ceo plen, to ne krijemo. A sada sam doneo i odluku da će u boj ići samo najspremniji. Neću više kalkulisati ni sa čijim imenom i prezimenom“, jasan je Štimac.

Hrvatsku očekuju važni dueli u borbi za plasman na SP, a prvi bi mogao da bude i presudan kada se sastaju sa reprezentacijom Srbije. Taj duel je na programu 6. septembra u našoj zemlji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter