1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Na Čair po tri boda

Objavljeno: 15.03.13 u 14:42

foto:starsport
foto:starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju u okviru 19. kola JSL gostuju u Nišu ekipi Radničkog. Šef stručno štaba Beograđana Aleksandar Janković smatra da ovaj okršaj dolazi u dobrom trenutku jer će potom uslediti pauza u prvenstvu, te da ekipa na Čairu ide po ceo plen.

„Očekuje nas protivnik koga smo u dosadašnjem delu sezone savladali dva puta, jednom u prvenstvu i jednom u Kupu. Oba puta teško smo stigli do pobede u poslednjim trenucima susreta i posle jurnjave rezultata. Imamo veliki motiv, meč sa Radničkim nam dolazi u dobrom trenutku, pred pauzu zbog reprezentativnih obaveza, odnosno pred dve utakmice u prvenstvu koje igramo na domaćem terenu. Svi igrači, su zdravi i orni da ostvarimo cilj, a to je pobeda. Ne razmišljamo o uslovima za igru, jer će oni biti isti i za nas i za našeg rivala“ istakao je Janković.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Na ÄŒair po tri boda | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter