1
Domaći fudbal

FOTO: starsport

Mešetar!

Objavljeno: 10.03.13 u 12:19
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Jedan od najperspektivnijih igrača Crvene zvezde, koji je afirmaciju doživeo za vreme Roberta Prosinečkog, nalazi se u nemilosti Aleksandra Jankovića!

Kako tvrdi njegov menadžer Stevan Miković, razlog zbog kog Mijailović ne igra nije povreda leđa već čisti interes aktuelnog šefa stručnog štaba crveno – belih.

„Mijailović je zdrav kao dren, laž je da ne igra jer ga bole leđa. Istina je da nije u kombinaciji jer se ne uklapa u varijantu menadžerisanja Aleksandra Jankovića„, rekao je Stevan Miković, član agencije „Lian sport” za Sportski žurnal.

Problem je prema Mikovićevim rečima započeo od trenutka kada je Janković seo na klupu Zvezde.

„Od prvog dana saradnje Mijailović ima problem sa Jankovićem, nije ga zvao ni u mladu reprezentaciju Srbije. Trener je kontaktirao njegovog oca i predložio mu da prihvati sistem menadžerisanja, što nije hteo. Sklanjanje iz tima je počelo i sada je definitivno skrajnut. U pitanju su klasični interesi. Mijailović neće odigrati više ni minut dok je Janković trener. Ne razumem sportski deo uprave, kako mu dozvoljava mešetarenje“, dodao je Miković.

Popularni Mićko je zbog izostavljanja iz tima izgubio i mesto u A selekciji, a dokaz da Jankovića ne vode čisti fudbalski interesi Miković pronalazi u činjenici da je na mesto zadnjeg veznog u Zvezdu doveden igrač iz inostranstva.

„Izgubio je status „A” reprezentativca Srbije zbog ovakvog odnosa Jankovića prema njemu. Najmanje je bilo potrebno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, gde Zvezda ima dva reprezentativca. Doveden je fudbaler koji mora da igra iz inostranstva. Neverovatno“, zaključio je menadžer Mijailovića.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title MeÅ¡etar! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter