0
Domaći fudbal

Dauda oduševljen ambijentom

Objavljeno: 10.03.13 u 10:00

dauda-abiola

Nigerijac Abiola Dauda debitovao je za Crvenu zvezdu, ali za desetak minuta provedenih u igri nije mogao da pokaže šta ume.

Ipak, poslednje pojačanje crveno-belih je zadovoljan kako je sve proteklo, a posebno je impresioniran navijačima.

„Nisam proveo puno vremena na terenu, ali i pored toga zadovoljan sam što je ekipa pobedila. Igrali smo protiv dobrog tima, koji se opredelio za defanzivnu taktiku, međutim moji saigrači su bili agresivni, konstantno napadali i na kraju, što je najvažnije, pobedili“, rekao je Dauda.

Nigerijcu se posebno dopao ambijent na tribinama i podrška koju navijači pružaju ekipi tokom svih 90 minuta.

-„Atmosfera je bila odlična, zaista je zadovoljstvo igrati pred ovako bučnim i odanim navijačima. To je velika prednost za tim. Nastaviću i dalje maksimalno da se trudim na treninzima i očekujem da će mi trener u narednom periodu ukazati priliku da provedem više vremena na terenu. Fizički se dobro osećam i u odnosu na period kada sam došao u Crvenu zvezdu, dosta sam spremniji. Jedva čekam naredni meč u kome ću ukoliko budem igrao dati sve od sebe da postignem gol“, zaključio je napadač Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter