1
Fudbal

Dogovorili se FSS i Antić

Objavljeno: 07.03.13 u 17:52

antic

Ivan Ćurković, potpredsednik Fudbalskog saveza, rekao je da je sa bivšim selektorom Radomirom Antićem postignut dogovor po pitanju tužbe koju je Antić podneo protiv naše „kuće fudbala“ zbog jednostranog raskida ugovora.

„Rešili smo problem sa Antićem, on je prvobitno pred sudom u Lozani dobio proces, međutim, posle toga smo uz pregovore došli do rešenja koje je prihvatljivo za obe strane, tako da je ovaj slučaj završen uz ranije obezbeđena finansijska sredstva“, rekao je Ćurković.

Antić je od FSS potraživao obeštećenje u iznosu od dva i po miliona evra, pošto je na početku kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2012. godine dobio otkaz, jer nije želeo da mu se smanje godišnja primanja.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Dogovorili se FSS i Antić | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter