0
Domaći fudbal

Pritisak doneo veliki stres

Objavljeno: 27.02.13 u 22:00

CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN-DERBY-SUPER LEAGUE 2012-2013

Foto: starsport

Crvena zvezda je upisala tri boda na premijeri u prolećnom delu prvenstva, ali igra koju su pružili izabranici Aleksandra Jankovića bila je daleko od željene. Toga je svestan u šef struke crveno – belih koji je razloge za nesigurnu partiju našao u velikom stresu i pritisku koji su njegovi igrači imali na ovom meču.

„Bio je primetan očigledan veliki stres i grč kod mojih igrača, kao posledica velikog pritiska sa kojim smo se teško nosili. Nismo bili dovoljno brzi u tranziciji lopte. Javor je igrao svoju igru odlično, čekao nas je i pretio iz kontri i polukontri, koje su nam zadavale dosta problema. Bili smo u kontraritmu, ostavili smo im dosta prostora što su oni umeli da iskoriste. Sa druge strane, raduju me golovi Vukana Savićevića kome čestitam na golu i dobroj igri, i Luke Milunovića koji je ušao sa klupe i uneo živost u našu igru. Pobeda je bitna, bodovi su upisani. Radimo na samopouzdanju, za tri dana imamo novu utakmicu protiv Rada.“ rekao je Janković.

On je takođe rekao daje očigledno da u defnzivi mora još dosta da se radi, ali i da je igranje utakmica jedini način da mladi igrači steknu neophodno iskustvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter