0
Domaći fudbal

Pozitivan lik

Objavljeno: 10.02.13 u 18:21

Aleksandar Janković i Garido

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković nije imao prilike da provede mnogo vremena sa pridošlicom iz Hondurasa Luisom Garidom, ali je na osnovu jedne utakmcie i par treninga stekao utisak da se radi o dobrom fudbaleru ali i čoveku.

„Mlad je, a iskusan. Fizički jako spreman, pravi takmičar. Imamo dosta igrača u vezi, ali neko kao što je Garido uvek ima mesta u timu. Ima samopouzdanje, jer mu ne nedostaju jake utakmice. Sve u svemu izuzetno je pozitivna figura. Naravno da mu je teško da se odmah uklopi.“  rekao je Janković.

On je takođe izrazio žaljenje što nisu došli i ostali igrači koje je Sportski direktor Zoran Stojadinović hteo da dovede.

Niklas Bakman je top igrač i mnogo bi nam značio. Tijago Eleno je drugačiji tip štopera, ali i on bi nam doneo sigurnost i iskustvo. Kristijan Kueva je takođe vrlo zanimljiv, on ima nešto na čemu će fudbal ležati i u budućnost, brzinu, prodornost, jako je opasan“ kazao je trener crveno – belih za mozzarsport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter