0
Fudbal

„Srbi nas se plaše“

Objavljeno: 06.02.13 u 16:32

IGOR ŠTIMAC

Kako se bliži meč između Hrvatske i Srbije, koji će biti održan na zagrebačkom Maksimiru 22. marta u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014, tako se podgreva atmosfera između dva tabora. Lavinu je pokrenula Mihina izjava da su Hrvati srećno došli do brojke od 10 osvojenih bodova, a da je Srbija zaslužila više od četiri.

„Kažete da Mihajlović kaže da broj osvojenih bodova naše ekipe ne odgovara onome što smo pokazivali na terenu? U pravu je, morali smo da skupimo 12, a ne 10. To je sve što ću da kažem na tu temu. Pa, Vida je protiv Belgije u posljednjem minutu imao mrtvu šansu, a Belgija nam je dala gol u nadoknadi izgubljenog vremena. Kada sve saberem trebalo je da imamo 12 bodova, po svemu što smo prikazali.

Ne opterećujem se Mihajlovićevim izjavama, ali kod Srba je vidljiv strah, on se najviše vidi kroz ove bombastične najave, kroz najavu neke njihove prezentacije koja nema pokriće u ovome što se događalo poslednjih šest mjeseci. Međutim, mene kalkulacije ne zanimaju, idemo utakmicu po utakmicu, a naš cilj se zna, želimo da idemo u Brazil“ – rekao je Štimac za „Novi list“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter