0
Fudbal

Arkan mi spasao tetku

Objavljeno: 04.02.13 u 15:22

Siniša-Mihajlović

Konstantno se potencira priča kako meč Hrvatske i Srbije u Zagrebu 22. marta treba da bude krajnje sportska priča, a onda se dolazi u situaciju da svi pričaju o svemu, samo ne o sportu.

Tako je i selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović po ko zna koji put rekao kako ga inspiriše kad mu zviždi ceo stadion, a rekao je i da se nikada neće odreći Željka Ražnatovića Arkana.

On je u izjavo za hrvatske „Sportske novosti“ rekao da mu je nekadašnji vođa navijača Crvene zvezde spasao tetku i da mu to nikad nije zaboravio.

„Bili smo prijatelji, ali sportski prijatelji. On je bio vođa navijača Crvene zvezde, kada sam ja igrao u Zvezdi, a kasnije je uvek bio na pripremama reprezentacije. I ne osećam se krivim što je Deju Savićevića i mene voleo više od ostalih.

Ne želim ga se odreknem jer bih bio licemer. Svi smo, uostalom, radili gluposti. I mi, i Hrvati. Ubijalo se s obe strane, zašto se lažemo, pa niko nije ni čist niti nedužan! Arkan je, konačno, spasio život mojoj tetki. Bila je zarobljena od strane srpske strane, on ju je uočio i spasio zbog mene. To se ceni“, rekao je između ostalog Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter