1
Evropske lige

Remi policajaca

Objavljeno: 02.02.13 u 16:01

Samba

Prvi meč dana 25. kola Premijer lige u kome su se na Loftus roudu sastali Kvins Park Rendžers i  Norič završio se nerešeno 0:0.

Nije bog zna šta moglo da se vidi na ovom meču. Četa Harija Rednapa imala je inicijativu ali nisu uspeli da to materijalizuju.

Najbliži postizanju gola „policajci“ su bili u 56. minutu kada je jedanaesterac promašio Adel Tarabt, zapravo sjajno je intervenisao golman „kanarinaca“ Mark Ban koji se tako iskupio za penal koji je skrivio.

Imali su domaći još jednu šansu u 68. minutu meča  kada je Tarabt lepo centirao, a Samba dobro reagovao na ubačaj, ali je sa gol linije loptu izbio Holt.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Remi policajaca | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Outstanding post, I believe people should learn a lot from this web blog its really user pleasant. So much great info on here .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter